Black Friday

23 nov firar vi Black Friday med 25% rabatt på alla produkter och hela 30% rabatt vid köp av presentkort på enskild massage eller spabehandling.

Välkommen till Relax Massage & Spa! Välkommen
Parlyx

Parlyx


Lyxa till dagen med behandling och relax för 2


Läs mer...

Temakvällar

After Work


Kom med dina kollegor/vänner och relaxa efter en hård dag/veckas arbete. På vår relaxavdelning kan du även se Viasats sportkanaler som fotboll, hockey och motor.


Läs mer...

Nyheter2018-11-23

Ny behandling hos Bea

Från och med idag så kommer man kunna boka tid hos Bea för tejpning med Kinesiotejp/rehabtejp.Kinesiotejpen användes till en början av elitidrottare, men behandlingsformen har spridit sig enormt och används idag av fler och fler!

Så vad gör då den här tejpen? Jo, den är jättebra i ett förebyggande syfte och är ett bra komplement i rehabilitering av skador. Det man kan göra med tejpen är att förstärka eller försvaga en muskel, förstärkning kan t.ex. göras innan tävling/träning och försvagning kan man göra när en muskel är överarbetad och behöver hjälp att slappna av t.ex. vi en tennisarmbåge.


Bokning för tejp görs via onlinebokning här på hemsidan eller genom att ringa/smsa/melja Bea. (Skriv gärna med i bokningen vad det är för besvär du har)Tejpning kan göras som enskild behandling eller i kombination med en massagebehandling och då dras 50kr av från totala kostnaden.

Bea:076-228 85 52, erikssonsmuskelhalsa@outlook.com

2018-10-22
Hudvårdskväll 29/10 kl 18-20
Varmt välkomna på presentation av hudvård från ekologiska Maria Åkerberg hos Tina på Underbara Du som jobbar hos oss. 

Hur tar du hand om din hud på bästa sätt? Varför M.Å. produkter? Vilka fördelar kan det vara att använda sig av detta märke? Tål det du använder idag att granskas? Vet du vad du lägger på din hud idag, som för övrigt är kroppens största organ? Hur bör du sköta din hud?
Tina berättar allt du behöver veta om kropps- och ansiktsvård även för dig med hudproblem. Du får chans att prova produkterna och ställa frågor. Fina erbjudanden! Chans att vinna presentkort på Ansiktskur 60 min där det även ingår massage på nacke, axlar samt hårbotten. (Värde 650 kr)

Tina är auktoriserad återförsäljare av Maria Åkerberg och har arbetat med dessa produkter i 12 år. Medtag din vän, kollega och man! Bra hudvård för män finns också.

Mejla din anmälan för att garantera din plats till:
underbaradu.tina@gmail.com
eller ring Tina på 070-7892652
Kostnad 100 kr som kan swishas till: 1233500774. Denna kostnad dras av om du handlar för 500 kr eller mer.

Varmt välkommen önskar Tina Underbara Du


2018-08-13
Välkommen Beatrice!
Idag välkomnar vi vår nya massör Beatrice Eriksson (Bea) som börjar jobba hos oss idag. 

Passa på att utnyttja Beas erbjudanden hela augusti:
30 min 350kr
45 min 450kr
60 min 580kr
75 min 650kr
90 min 780kr

Bea är Certifierad idrottsmassageterapeut genom Massageakademin i Örebro. Hennes behandlingar består av Finsk klassisk massage och erbjuder allt från en helt vanlig massagebehandling till att behandla mer specifika problemområden med s.k. Idrottsmassage/behandlande massage och även inslag av triggerpunkter och terapeutisk stretching.

2018-05-28
Medarbetare Sökes!!!

Nu söker vi medarbetare på Relax Massage & Spa. Vi söker dig som har eller vill starta eget företag och vill hyra in dig hos oss. Vi söker främst en massör men har även plats för en till terapeut inom området skönhet och hälsa. Du har möjlighet att arbeta heltid eller deltid och hittar vi rätt person så finns möjlighet att bli delägare framöver.Vårt företag är väl inarbetat sedan 2007 med en stor kundkrets. Vi erbjuder massage, spa-behandlingar, par- och gruppbokningar, möhippor, svensexor m.m.

Skicka din intresseanmälan via mail till:
alexfredriksson@hotmail.com 
eller ring mig på Tel: 
070-924 33 80

2018-03-22
Relaxerbjudande!

Boka två timmar på vår relaxavdelning och få 3:e timmen gratis. Gäller bokningar på minst 10 pers.

2018-02-05
Alla Hjärtansdags erbjudande!

Ge bort en härlig Ansiktsbehandling  till någon du tycker om! Just nu 30% i rabatt på alla våra Ansiktsbehandlingar!
Du kan även köpa presentkort på relaxavdelningen!Gå 2 betala för en! 
Dessa presentkort kan köpas t.o.m. den 14/2-18 och kan nyttjas t.o.m. den 31/8-18!2017-12-22
Relaxerbjudande!

Boka minst en timme på vår relaxavdelning och få en timme helt gratis! Gäller för minst 4 pers. och endast måndag-fredag mellan kl. 09:00-16:002017-12-01
Julerbjudande!

Nu erbjuder vi 20% rabatt vid köp av presentkort på valfri massage eller spa-behandling.


Vi har även 15% rabatt på alla ljus och hela 20% vid köp av 3 produkter.


Vår fantastiska hudvårdsserie Phytomer har kommit med två superfina julkit:

Hydra Original Thirst Relief Melting Cream 50 ml
Peeling Vegetal 15 ml
Thirst Relief Rehydrating Mask 15 ml
Allt i en superfin presentburk i plåt du kan spara. 
Nu endast:  525 kr

Vi har även ett julkit för dig som vill skydda dig mot hudens åldrande:
Expert Youth Wrinkle Correction Cream 50 ml
Peeling Vegetal 15 ml
Age Defense Mask 5 ml
Detta får du i en fin necessär som rymmer många av dina favoritprodukter.
Nu endast: 655 kr

Blanda din egen massageolja och ge bort till dig själv eller någon du tycker om. Oljan blandar du med en eller två eteriska oljor du själv väljer ut.
100 ml olja 
Nu endast:  50 kr

Alla dessa erbjudanden gäller fram till julafton!


2017-09-19
Öppet Hus 30 sept kl 12-18
Nu firar vi 10 år på Relax Massage & Spa och det vill vi fira med dig. På vårt Öppet Hus lördag 30 sept kommer du få ta del av finfina erbjudanden som t.ex. :
25 % rabatt på alla produkter så långt lagret räcker
25 % rabatt vid köp av presentkort på alla enskilda behandlingar (ej parlyx & gruppbokningar)
Möjlighet att boka prova på-behandlingar
Föreläsningar av Tina på Underbara Du, "Glädje och Lätthet i livet-Hur då?"
Varmt välkomna!

2016-07-01
Nya Priser!

Från 1 juli 2016 har vi nya priser. Det är priserna på hemsidan som gäller. Prislistan är tyvärr inte uppdaterad ännu.

Denna gäller alltså inte längre.2016-03-12
"Sportsöndag med tilltugg"  Du som är sportintresserad! Kom med ditt gäng till oss på söndagar för att se Fotboll, Hockey eller Motorsport på våra Viasat-kanaler. I priset ingår en plocktallrik och vår relaxavdelning i tre timmar. (Minst 4 pers) Pris 675 kr/pers

2016-02-12

Vi välkomnar nu Marit Deubler, MD Hälsa, som börjat jobba hos oss måndagar och fredagar. Marit är certifierad massör inom klassisk svensk massage och har även utbildning i "Lotorpsmetoden", som fokuserar på andningsmuskulaturen och hon erbjuder även spamassage. Utbildningen till massör som Marit gick hade fördjupning inom idrottsmedicin, friskvård och funktionell träning vilket gör att hon gärna ger tips på hemträning och stretchövningar om kunden så vill. Behandlingen inom svensk massage är djupgående och behandlande. Marit tar friskvårdskuponger och friskvårdscheckar och åker även gärna ut och masserar på företag. Ni bokar tid som vanligt i vår bokningskalender på hemsidan även till Marits behandlingar.

Just nu har Marit ett Alla Hjärtans Dag erbjudande till nya kunder, (som inte fått behandling på Relax Massage & Spa tidigare). Boka tid från fredag 12 februari och hela februari ut och ni erhåller 20% rabatt! Detta gäller på valfri behandling Marit har.
Varmt välkomna!


2015-03-23

På torsdag 26 mars kommer vår duktiga praktikant Amanda Westlund tillbaka till oss och stannar till 7 april. Passa på att boka in dig på en elevbehandling till en billig peng. Går att boka online under namnet Amanda se nedan vilka behandlingar du kan välja mellan.

2014-12-01

Måndag 24 nov började vår nya praktikant Amanda Westlund hos oss. Amanda ska vara hos oss i 4 v. Under v. 49-51 kan du boka elevbehandlingar av Amanda till en billig peng. Passa på att njut! 
Kan bokas online under namnet: 
Amanda Ansiktskur 
Amanda Ansiktsmassage & Skalpmassage
Amanda Aromamassage
Amanda Fotkur
Amanda Kroppsskrubb
Amanda Lerinpackning
Amanda Muskulering
Amanda Klassisk Svensk Massage

Amanda studerar Hälsa och Turism i Orsa.

2014-11-03
Nu kan ni läsa mer om Tina Elisson och hennes företag "Underbara Du" på hennes hemsida:
www.underbaradu.com
Tina jobbar hos oss på onsdagar och torsdagar.

2014-09-08
Vår senaste prislista gällde fram till sista augusti -14. Vi förlänger priserna september månad ut för att sedan göra en prisjustering. Nya bestämmelser på vår relaxavdelning är att man behöver vara minst 4 pers på lördagar och söndagar, alternativt komma färre men betala för 4 pers.

2013-11-27

Nu har vi gått klart vår sminkutbildning hos Palina. Vi hjälper dig gärna med tips och råd. Missa inte våra fantastiska jul-erbjudande på Palina sminket t.o.m. 6 dec!!! (se ovan)


2013-11-14
Måndag 18 nov börjar fantastiska Tina Elisson hos oss med sitt företag Underbara Du. Tina är Dipl. Spa-terapeut, Dipl. Aromaterapeut, Cert. Helmetod coach, Cert. Bars Facilitater och Reiki Master och kommer bl.a. utföra behandlingar som Acess Bars, Healing, Regndroppsmassage och Aromaterapi, Örtmedicin, Acess Kroppsprocesser, Helmetoden och Ansiktskurer.

2013-10-10

Vi är mycket stålta över vår nya sminkserie Palina - svensk, hudvänlig, professionell makeup.

För dig som vill det allra bästa för din hud! Kom gärna in till oss och prova! www.palina.se

2013-01-31
Nu är vi klara med utbyggnaden av vår relaxavdelning. För dig som är sportintresserad så har vi Viasats sportpaket och kan då visa fotboll, hockey och motor på vår storbilds-tv. Relaxavdelningen rymmer nu ca 20-25 pers. Observera att vi har nya priser och att det är olika pris beroende på hur många som kommer.

2012-10-23
Vi är nu i full gång med att bygga ut och förstora vår relaxavdelning. Utbyggnaden hoppas vi ska vara färdig inom en till två månader. Den nya delen kommer innehålla en ångbastu, storbilds-tv, fler sittplatser, omklädningsrum med 2 duschar, en toalett och en härlig belysning i skiftande färger.